Portfoliovisning på Italienska Palatset i Växjö

Oscar Furbacken, Gammelskogens skattkammare, 2019. Foto: Oscar Furbacken

Konstnärscentrum Syd välkomnar medlemmar till en eftermiddag på Italienska Palatset i Växjö där vi pratar om (din?) konst. Du får möjlighet att under 15 minuter presentera ett avslutat eller pågående projekt eller visa bilder från ditt konstnärsskap – i ett informellt sammanhang bland kollegor.

KategoriAktivitet
PlatsGalleriet, vån 2, Italienska Palatset i Växjö
RegionSyd
Datum26 november 2022
Slutdatum27 december 2022

Varmt välkommen till en eftermiddag på Italienska Palatset i Växjö där vi pratar om (din?) konst! Du får möjlighet att under 15 minuter presentera ett avslutat eller pågående projekt eller visa bilder från ditt konstnärsskap – i ett informellt sammanhang bland kollegor.

Begränsat antal konstnärer som får plats att visa sina konstnärsskap - men alla intresserade konstnärer är välkomna att lyssna! Förbered dig genom att ta med ett USB-minne/dator med bilder till presentationen och meddela din medverkan genom att skicka ett mail till italienskapalatset@gmail.com

Eftermiddagen inleds med Magnus Dahl som visar bilder från sitt konstnärsskap. Vi bjuder på enkelt fika och räknar med att vi håller på till ca 17.00 (beroende på hur många konstnärer som anmält intresse).

Portfoliovisningen arrangeras av Konstnärscentrum Syd i samarbete med Italienska Palatset.

Varmt välkomna!