Medlemsträff i november

Onsdagen den 15 november ses vi på Hägerstensåsens Medborgarhus.

Nästa öppna träff för medlemmar i Konstnärscentrum Öst kommer att vara i Hägerstensåsens Medborgarhus. Vi startar med en visning av den utställning som pågår i huset just nu. Cornelia Andersson och Alexander Talts kommer att visa oss runt och berätta om husets och konstens historia i relation till de nya verken som visas i utställningen Hus utan grund.

Efter konstvisningen samlas vi i biblioteket för samtal. Konstnärscentrum Östs verksamhetsledare, Karin Willén inleder med att berätta om vad Konstnärscentrum och Konstdepartementet gör i samtiden och framtiden, därefter har vi ett öppet samtal där det finns gott om tid för dina frågor och idéer.

Vi ska beställa kaffe och te som serveras i Medborgarhusets bibliotek och därför vill vi att du anmäler dig på förhand till ost@konstnarscentrum.org och skriv "anmälan medlemsträff" i ämnesraden.

Hägerstensåsens medborgarhus är ett kulturhus och en av Stockholms största samlingslokaler. Huset invigdes 1957 och är sedan dess en plats för folkbildning, föreningsliv och kultur. Sedan ett par år tillbaka genomför de ett stort utvecklingsarbete som inbegriper egen programverksamhet och en ökad satsning på folkbildning samt nya samarbeten och infrastrukturer. I huset har nyligen etablerats en ny biograf, två utställningsrum, och ett bibliotek.

Konstnärscentrum Öst är en av medlemsföreningarna i Hägerstensåsens Medborgarhusförening och det innebär att vi kan vara med och påverka huset och vara en del i den fortsatta utvecklingen.

Vad: Konstvisning och medlemsträff. Vi bjuder på fika ☕

Tid: Onsdag 15 november kl 15:00-17:00

Plats: Hägerstensåsens Medborgarhus (vi ses i huvudentrén)

Hitta dit: ta tunnelbanans röda linje 14 till station Hägerstensåsen, adressen är Riksdalervägen 2.

Anmälan till: ost@konstnarscentrum.org