Galleri KC: Konstnärssamtal med Susanne Fagerlund

Susanne Fagerlund, The Doppelgänger Series, 2022.

Varmt välkomna på konstnärssamtal med konstnären Susanne Fagerlund, aktuell med utställningen The Doppelgänger Series på Galleri KC. Samtalet äger rum på Galleri KC (Erik Dahlbergsgatan 6 i Göteborg) den 27 november kl. 14.00 och modereras av Eleonor Holst från Galleri KC.

Susanne Fagerlund berättar om sitt konstnärskap och utställningen 'THE DOPPELGÄNGER SERIES' som pågår fram till och med 27 november på Galleri KC.

Samtalet sker söndagen den 27:e november kl. 14.00 i galleriet på Erik Dahlbergsgatan 6 i Göteborg.

Konstnären kommer berätta om sin praktik och hur projektet som nu ställs ut på Galleri KC startade. Hon kommer även beröra varför hon valde att inkludera artificiell intelligens i delar av sitt projekt och vad hennes sorgespeglar över vad som går förlorat innebär. Det kommer bli ett samtal om naturen, skogen och om eko-nihilism.

Samtalet sker tillsammans med Eleonor Holst från galleriets utställningsgrupp.

Fika kommer att finnas.

Utställningen arrangeras med stöd av Riksförbundet Sveriges Konstföreningar och Kulturrådet i samverkan med Galleri KC´s konstnärsförening i Göteborg, ideell förening.

Om Susanne Fagerlund

Susanne Fagerlund är en konstnär baserad i Göteborg och tog sin masterexamen i fri konst 2021 vid HDK-Valand. I sin praktik arbetar hon projektbaserat och det är ofta en aktuell händelse eller ett fenomen i ett samhälle som triggar hennes konstnärliga undersökande. Hon arbetar med installationer av digital teknik, video, ljud, skulpturer och fotografi.