Möt representanter från Konstnärscentrum på Folk och Kultur i Eskilstuna

Konstnärscentrum deltar tillsammans med Centrumbildningarna i årets Folk & Kultur den 8-11 februari 2023. Vi bemannar Centrumbildningarnas monter fredag 10 februari.

Varmt välkommen till Centrumbildningarnas monter på Folk & Kultur 2023 8-11 februari!

Vi bjuder på kaffe och fika varje dag kl. 14:00 - 15:30 och du hittar oss i bås nr 20.

Boka gärna in möten med centrumbildningarnas representanter i vår monter! Du hittar tider för när de olika centrumbildningarna garanterat finns på plats här nedan. Det finns också möjlighet att boka mötestider med enskilda centrumbildningar på andra tider - ta direktkontakt med den organisation du vill träffa!

www.centrumbildningarna.se

8/2 – Teatercentrum och Musikcentrum Riks

9/2 – Konsthantverkscentrum, Danscentrum Sverige och Författarcentrum

10/2 – Illustratörcentrum, Konstnärscentrum och Centrum för dramatik

11/2 – Översättarcentrum och Centrum för dramatik

Centrumbildningarna består av tretton ideella medlemsorganisationer som tillsammans samlar över 12 000 yrkesverksamma kulturskapare inom alla konstformer. Vi är länken mellan dig och Sveriges fria professionella kulturskapare och är Sveriges största och bredaste förmedlare av professionella kulturskapare och konstnärlig verksamhet. Centrumbildningarna har offentliga stöd för att främja och förmedla ett kulturutbud av hög kvalitet som bidrar till att uppfylla de nationella kulturpolitiska målen. Vi finns för att stärka det fria kulturlivet och dess utveckling genom nya projekt och samarbeten.

För mer information:
Centrumbildningarna på Folk & Kultur: https://folkochkultur.se/program/punkt/688
Hemsida: https://www.centrumbildningarna.se