Medlem till medlem

Andra tillfället med gruppen för ny kunskap och gemenskap kallad ”Medlem till medlem” blir fredag 15 mars kl 18:00 i Maria Högbackes ateljé. Varmt välkommen att anmäla intresse för att delta, antalet deltagare är begränsat till tio denna gång.

KategoriAktivitet
PlatsSkärmarbrink
RegionÖst
Datum15 mars 2024
Slutdatum15 mars 2024

Kroppen som organism, miniretreat för konstnärer

I nästa träff bjuds medlemmarna in till ett kvällsretreat i en studio i södra Stockholm.

Maria Högbacke arbetar med måleri men har även utbildat sig inom olika kroppsbehandlingar. Hon kommer ge en introduktion till kraniosakral terapi och till att arbeta med kroppar.

Kraniosakral terapi är en behandlingsform som utgår från vad som kallas för kroppens primära rytmer. Utifrån kroppens mittlinje rör sig kroppen som organism i små, långsamma, expanderande och kontraherande rörelser. Detta är något som går att känna med beröring men det kan behövas en del övning.

Vi kommer att äta tillsammans och efteråt ger Maria en introduktion till olika sätt att känna rörelsen, det kan vara på fötter, ben, axlar eller var som helst där det känns bekvämt. Beröringen är fjäderlätt och den är alltid valfri. Görs fullt påklätt, man kan ha bekväma kläder om man vill.

Varmt välkommen till en intressant och avslappnande kväll!

Mer om konstnären Maria Högbacke

Tid: fredag 15 mars klockan 18:00

Plats: du som fått en plats får exakt adress

Anmälan till: ost@konstnarscentrum.org

Skriv "Medlem till medlem" i ämnesraden

Max antal deltagare i "Medlem till medlem" kommer att vara olika från gång till gång eftersom det beror på hur stor lokal vi kommer att samlas i, vid varje enskilt tillfälle.

Kommande datum för “Medlem till medlem” under våren 2024 är 15 mars, 18 april och 15 maj.