ÅRSMÖTE 12 MARS 2015

Nu närmar sig årsmötet 2015. Vi hoppas att många av er vill komma och vara med.
Vi träffas på Konstskolan Basis, FolkungagatDokument:
motioner och svar, till årsmötet 2015 (svar på MOTIONer till KC ÖST ÅRSMÖTE 2015.pdf)
Årsredovisning 2014 Kc öst (rsredovisning.pdf)
Kallelse årsmötet 2015 (SKMBT_C224e15022008160.pdf)

...

Läs mer >>

Konstnärscentrum Öst - konstförmedling

Konstnärscentrum Öst (KC-Öst) förmedlar konst och konstnärer, rådgivare och konsulter för olika typer av konstnärliga uppdrag och projekt.

Vi arbetar med konstförmedling och att sprida konst och kunskap om konst i samhället. Vi arbetar aktivt för att skapa arbetstillfällen, utveckla konstnärers arbetsområden, tillvarata de yrkesverksamma konstnärernas arbetsmarknadsintressen samt för att konstnärers kompetens nyttjas i ett brett spektrum.

Genom Konstnärscentrum Öst kan organisationer, myndigheter, företag och privatpersoner söka professionella konstnärer som arbetar i skilda tekniker och genrer.

KC Öst är en ideell konstnärsdriven förening för yrkesverksamma konstnärer och ingår som en region i den rikstäckande föreningen Konstnärscentrum. KC-Öst omfattar Stockholm, Uppsala län och Gotlands län.

Hitta din konstnär - Bli medlem

- Du som är beställare av konst, eller uppdragsgivare, kan genom KC Öst söka konstnärer som arbetar i skilda tekniker och genrer, allt från akvarellmåleri, grafik, bronsskulpturer till video, installationer och digitala uttryck.

- Du som är konstnär kan via medlemskap i KC Öst presentera dig och din verksamhet och få information om arbetstillfällen och projekt.

Bli medlem! »
Hitta en konstnär att samarbeta med! »
Leta i vårt bildarkiv och bli inspirerad! »
Kontakta oss! »
Söker du konstnärer som arbetar med offentliga gestaltningar och utsmyckningar. Klicka här »